Kontantpris

Tjek boliglån

8.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.908,-
Boligareal
124m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Boliglandbrug, Sagsnr. 47-000107

Pindsmøllevej 35, 8362 Hørning

Pindsmølle. Et fantastisk sted - tæt på Aarhus

På Pindsmøllevej 35 nær Hørning findes en fantastisk naturskøn lomme i den mest idylliske fred og ro. I hører kun fuglesang, rislende åløb og vindens susen i trætoppene på denne landejendom, som tæller tredive tønder land midt i Aarhus Ådal.

Læs mere om Pindsmøllevej 35

Mere om Pindsmøllevej 35

Her har I nu en enestående mulighed for at komme til at bo og få både egen fiskesø, skovarealer, enge og marker samt et godt hus med en tilhørende høj og lys kælder. Ikke langt herfra finder I tilmed både daginstitution, skole og indkøbsmuligheder i Hørning, og så tager det kun ca. 15 minutter at køre til Aarhus midtby.

Nuværende ejer af ejendommen har med succes drevet stedet som en "Put & Take"-sø, hvorfor I først mødes af en trappeopgang til en fin, lille lystfiskerbutik. I kan herfra gå videre til selve boligen, der rummer et badeværelse, et værelse, et stort køkken-alrum med pejs og en indbydende rummelig stue i åben forbindelse med en mindre udestue.

I den højloftede kælder får I yderligere plads i de i alt fem disponible rum og desuden er der et stort praktisk bryggers, et badeværelse samt et toilet.

Ejendommen er omgivet af skovarealer med gamle, høje træer og smukke åbne engarealer, som er velegnet til afgræsning og kvæg til hygge. Fiskesøen og åløbet med det rislende vand som snoer sig gennem ådalen fuldender idyllen. Her er der fred og ro og der kommer sjældent biler på vejene. Uanset om I vil drive søen som en "Put & Take" eller bare nyde hele herligheden for jer selv, er der hernede fantastisk smukt og dejligt. Der er opført et nydeligt træhus med tilhørende borde og bænke, hvor det er helt perfekt at sidde sammen og få den fulde glæde af naturens skønhed og stemning.

Kom til Pindsmølle og få en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger