Kontantpris

Tjek boliglån

2.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.977,-
Boligareal
190m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Boliglandbrug, Sagsnr. 45-X0000172

Skellundvej 7, 7400 Herning

Charmerende landejendom og skøn grund nær Hammerum

Ønsker I en rolig tilværelse i idylliske omgivelser? Så skal I vende blikket mod denne charmerende landejendom nær Hammerum og Ikast.

Læs mere om Skellundvej 7
Mægler Tina Andersen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Skellundvej 7

Tilmed får I over otte hektar jord med rig mulighed for at dyrke familielivet, pladskrævende hobbyaktiviteter og alsidige haveprojekter.

På en meget stille vej møder I ejendommen fra 1940, der præsenterer sig velholdt med en rød murstensfacade og et matchende tag med solfangeranlæg. Boligen har fået udskiftet en stor del af vinduerne i 2011, ligesom taget på huset og udbygningerne er cirka 20 år gamle. Desuden kan I glæde jer over gulvvarme i soveværelse, bryggers, badeværelse, toilet og mellemgang.

Husets trumfkort er den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, der skaber en let og indbydende stemning. Denne forstærkes yderligere af det lyse trægulv og sprossede vinduer, som gavmildt trækker dagslyset ind. Invita-køkkenet er udstyret med nye skabslåger fra 2014, en praktisk kogeø og gængse hvidevarer, heriblandt en ovn i arbejdsvenlig højde.

Videre er der to værelser, et badeværelse med bruseniche og et gæstetoilet, mens stueplanet fuldendes af et bryggers og et viktualierum. Under førstesalens hyggelige skråvægge er der yderligere tre værelser, så med i alt fem værelser får I mange muligheder - hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum.

Udenfor venter en dejlig have med to fliseterrasser, som bliver det foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret. Herude understreges de naturskønne omgivelser af udsigten til høje træer og åbne marker. Til huset hører også flere udbygninger, hvoraf en del af dem lige er omfuget. De rummer blandt andet en hestestald og en stor garage med to ledporte, der er renoveret i 2018.

Fra adressen er der cykelafstand til Hammerum, hvor I finder den nye skole, daginstitution, indkøb, idrætshal og togstation. Endelig er der hurtig adgang til motorvej, mens køreturen til Herning og Ikast kan klares på omtrent 10 minutter.

Ring for en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: