Kontantpris

Tjek boliglån

2.195.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.792,-
Boligareal
179m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Boliglandbrug, Sagsnr. 48-X0000342

Grønnerupvej 91, 9640 Farsø

Dejlig landejendom tæt ved skov og strand

I Grønnerup tæt ved Farsø finder I denne landejendom, der byder på en 10.065 m2 stor grund med et stuehus i god stand samt fine udhuse til flere formål. Boligen er omgivet af langstrakte marker, og I kan glæde jer over kort afstand til Limfjorden.

Mægler Jesper Koustrup. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Luftigt opholdsmiljø

Der er skabt et åbent rumforløb mellem køkken-alrummet og stuen. I det funktionelle køkken nyder I godt af en kakkelovn, en spiseplads og udgang til terrassen. Den rummelige stue kan indrettes med både spisebord og sofaarrangement. Desuden kan I nyde et herligt lysindfald i udestuen takket være den sydvendte placering.

God planløsning

På førstesalen finder I tre værelser, hvoraf det ene kan opdeles ved at opsætte en væg, så I kan få glæde af et fjerde værelse. Ydermere er der her et toilet, mens husets brusebadeværelse er beliggende i stueplan.

Udendørsareal med muligheder

I råder over en større udbygning, der rummer garage, værksted og lade i stueplan samt en gildesal med køkken og badeværelse på førstesalen. Der er gode faciliteter til mindre hobbylandbrug eller dyrehold, da der eventuelt kan lejes jord af naboen. Tilmed kan de grønne fingre aktiveres i den fine prydhave eller i køkkenhaven med flere frugttræer.

Film

Interaktiv tur

Området

Grønnerupvej 91, 9640 Farsø

Naturskøn beliggenhed

Adressen er omgivet af natur, så langt øjet rækker, og der er blot en gåtur på omtrent et kvarter til Limfjordens kyst. Ligeledes er der gode oplevelser i vente for naturelskeren i den nærliggende Urhøje Plantage. I Farsø finder I indkøbsmuligheder, og skole og daginstitution kan I tilgå på godt og vel ti minutters bilkørsel.

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: