Kontantpris

Tjek boliglån

1.998.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Mdl. boligydelse
8.493,-
Boligareal
96m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Andelsbolig, Sagsnr. 12-JL0080

Masnedøgade 10, 1, 2100 København Ø

Velindrettet 3Ver med attraktiv beliggenhed

På Indre Østerbro nær Fælledparken og Østerbros spændende og pulserende byliv med caféer og gode spisesteder, finder I denne nydelige treværelses lejlighed, som I kan blive de næste ejere af.

Læs mere om Masnedøgade 10, 1
Giv et bud på boligen

LokalBolig Østerbro ApS

Mere om Masnedøgade 10, 1

Beliggenheden er yderst attraktiv og hverdagens nødvendigheder med indkøb og offentlig transport når I til under én kilometer fra hoveddøren. Har I børn, er pasningstilbud og skole ligeledes i gåafstand, således I hverken skal gå på kompromis med bolig eller placering.

I kommer til at bo i en velholdt ejendom med en dertilhørende fin gårdhave med grønne træer og springvand. Her kan I nyde de flotte omgivelser, og børnene kan lege på de opstillede legefaciliteter.

Jeres kommende lejlighed er placeret på førstesal og fordeler sig på forskudte niveauer, så I får rigelig med plads at brede jer på.

Fra entréen er der indgang til badeværelset med separat bruseafsnit og rum til vaskefaciliteter, så I slipper for turen til vaskeriet. I entréen er der ligeledes adgang til det rummelige køkken-alrum, hvor I kan være sammen som familie over madlavningen, og snakke om dagens oplevelser. Få trin fører jer op til stueområdet, som har en god størrelse så I kan have en sofa med plads til hele familien stående, ligesom her er et dejligt lysindfald fra vinduespartierne, der gavmildt lader solens stråler strømme ind. Afslutningsvis kan I fra alrummet bevæge jer få trin ned, hvor I kommer til værelsesafdelingen, der udgøres af to værelser i en fin størrelse.

Lyder denne lejlighed som noget for jer? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: