Kontantpris

Tjek boliglån

3.113.755,-

Hvor meget er din bolig værd?

Mdl. boligydelse
3.655,-
Boligareal
111m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Andelsbolig, Sagsnr. 15-X0000219

Borups Alle 133, 4 th, 2000 Frederiksberg

Kommende Altan

Der er masser at være glad for med denne velindrettede andelsbolig på Frederiksberg, der tager form i en flot lejlighed. Foruden en alsidig planløsning, som giver mulighed for op til flere værelser, så kommer I tilmed til at bo øverst på fjerde...

Læs mere om Borups Alle 133, 4 th
Giv et bud på boligen
Mægler LokalBolig Frederiksberg ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Borups Alle 133, 4 th

sal med en betagende udsigt og et lækkert lysindfald. Kronen på værket må siges at være den kommende, sydvendte altan, der sikrer masser af sol og et endnu bedre vue. I forhold til ejendommen bliver I del af en veldrevet andelsforening med lav boligafgift og et hyggeligt gårdanlæg, som er til fri afbenyttelse. Der er cykelparkering i kælderen, hvor I har brugsret til et opbevaringsrum, hvilket ligeledes gør sig gældende på loftet, og endelig har I mulighed for at skrive jer op til en privat garage. Indenfor venter der jer et kæmpe køkken-alrum, hvor familiesamværet hurtigt kommer i højsædet. Bag køkkenhalvøen findes et stort areal til middagsbordet, så børnene kan sidde med tuscher eller lektielæsningen. Imens står I for madlavningen blandt de hvide elementer, der toppes af en gedigen bordplade i Zebrano hårdttræ. Det er især herfra, at I har fornøjelsen af det rige lys og udsigten over Frederiksberg. Dernæst strækker fyrretræsplankegulvet sig ind i stuen med en god loftshøjde. De tre soveværelser fordeler sig i hvert sit hjørne af lejligheden, og da rumfordelingen byder på få bærende vægge, kan I stort set arrangere jer, som I ønsker. Forældresoveværelset har netop nu en fransk altan. Endelig får I et gæstetoilet og et pænt, renoveret badeværelse med karakteristiske klinker rundt om badekaret. Den centrale beliggenhed giver jer let tilgang til skole, Fuglebakken S-togsstation, indkøb og daginstitution. I har også nem cykelafstand til Frederiksberg Have. Kontakt os for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: