22.11.2010
Første LokalBolig-butik med speciale i andelsboliger åbnet i Valby
Danmarks mest fremgangsrige ejendomsmæglerkæde, LokalBolig, har åbnet den første af en række planlagte butikker, som er specialiserede i salg af andelsboliger. Den første LokalBolig Andel er åbnet på Valby Langgade 142A, side om side med den etablerede LokalBolig butik. LokalBolig er i forvejen førende inden for salg af ejerboliger i Valby, og den succes skal nu overføres til andelsboligmarkedet.
”Vi er i dag den absolut største mægler, målt på salget af ejerboliger i Valby, på Vesterbro og i Sydhavnen. Men vi vil gerne være kendte for andet end at sælge de store villaer og ejerlejligheder. Vi er jo lige så gode til at sælge andelsboliger,” siger ejendomsmægler Lars Elbæk, medindehaver af LokalBolig i Valby.
Han tilføjer, at det kræver stor ekspertise og et indgående lokalkendskab at handle med andelsboliger. Han kender personligt sit nærområde bedre end de fleste efter 14 år som Valby-mægler, og med åbningen af LokalBolig Andel er der nu afsat tre medarbejdere til at servicere andelsbolig-kunderne. LokalBolig i Valby har i forvejen fem medarbejdere i kernebutikken, som befinder sig dør om dør med den nye butik.
Siden åbningen har LokalBolig Andel i Valby tredoblet lageret af andelsboliger. Der er nu 36 boliger til salg, og der kommer nye emner ind næsten dagligt. Hos LokalBolig i Valby tager det i gennemsnit 2,5 måned at sælge en bolig, og Lars Elbæk forventer, at han om få måneder har cirka 80 andelsboliger til salg.
”Vi er den eneste mægler i området, som er specialister i andelsboliger. Alle andelsboligforeninger har forskellige regler, og derfor opleves det ofte som meget kompliceret at købe eller sælge en andelsbolig. Det behøver det ikke at være. Vi kender vedtægterne for samtlige foreninger i Valby-området. Vi gør det nemt og overskueligt at handle andelsboliger, og vi er hele tiden opdaterede, når regler eller vedtægter ændres,” siger Lars Elbæk.
Frem til for få år siden blev andelsboliger især handlet i et uoverskueligt, lukket system – og de fleste andelsboligforeninger havde lange ventelister. Siden er andelsboliger kommet ud på det åbne marked, hvor de nu handles side om side med ejerlejligheder. Men reglerne og lovgivningen er meget kompliceret, og der er derfor ekstra behov for at modtage den rette rådgivning, når man handler andelsbolig.
”Det er derfor, vi mener, der er behov for specialiserede LokalBolig Andel butikker. Den første butik i Valby følges snart af endnu en butik på Østerbro, og siden følger flere butikker. Kunderne vil opleve LokalBolig Andel som selvstændige butikker, og samtidig nyder de godt af at være en del af en professionel ejendomsmæglerkæde med foreløbig 25 forretninger og yderligere 2 på vej” siger adm. direktør Christian M. Andersen, LokalBolig a/s.
 
Ønskes yderligere oplysninger, er redaktionen velkommen til at kontakte statsaut. ejendomsmægler, indehaver Lars Elbæk, LokalBolig Andel, Valby Langgade 142A, Valby, på tlf. 36 46 15 55 eller e-mail le@lokalbolig.dk.
 Spørgsmål til ejendomsmæglerkæden LokalBolig a/s rettes til adm. direktør Christian M. Andersen på telefon 48 28 34 01 eller 20 20 99 10, e-mail cma@lokalbolig.dk.